Related Sites

Website uploaden,

Nieuw! Er zijn meerdere instructiefilmpjes beschikbaar over dit onderwerp!Film 1 Klik op de link: 'Film 1' en kies vervolgens voor: 'FileZilla' en dan 'Uploaden met FileZilla (filmpje)'Film 2 Klik op de link: 'Film 2' en kies vervolgens voor: 'FileZilla' en dan 'Snelstart: 'Chomod met FileZilla (schrijfrechten aanpassen) 'Als je voor het eerst aanmeld bij een gratis host als woelmuis, dan krijg je ook FTP toegang, met deze FTP toegang kan je bestanden gaan uploaden. Het klinkt veel moeilijker dan het is. Je hebt namelijk een heel simpel programma voor het uploaden met FTP, de bestanden worden snel geŁpload. Een goed programma hiervoor is: FileZilla na het downloaden en installeren en het starten van het programma zie je bovenaan het volgende staan:1. Host, Gebruikersnaam, Wachtwoord en poort, maar de laatste kan je leeg laten of je kan er 21 invullen, de gebruikersnaam en wachtwoord kan je vinden in de e-mail/brief van je host.

2. Klik na het invullen van de bovenstaande gegevens op: 'snelverbinden'FileZilla: FileZilla afbeelding3. Nu heb je verbinding met de server, rechts in het FileZilla scherm zie je nu ook mappen en/of bestanden verschijnen, deze mappen/bestanden staan op de server van je webhost.

4. Klik indien nodig nog op de map public_HTML of HTTPDOCS, dit is afhankelijk van je host, in de e-mail/brief van je host staat (indien dit nodig is) in welke map je de bestanden van je website moet uploaden.

5. Nu zoek je in het linkerscherm de bestanden van je website op.

6. Als je de bestanden van je website hebt gevonden, dan sleep je de bestanden naar het rechter gedeelte van FileZilla, vervolgens laat je de linker muisknop los.

De bestanden worden nu geŁpload, afhankelijk van de grootte van de bestanden kan het uploaden enkele seconden tot minuten duren.

Gefeliciteerd! Je website is geŁpload!Succes met je website/blog! Mocht je nog vragen hebben stel ze dan op het forum.